Vizyon Misyon

VİZYON İFADEMİZ

"her eve İnegöl mobilyası"

MİSYONUMUZ

Biz, bu güzide kentin ürettiği huzur veren mobilyaları, tüm dünya insanına sanal ortamda ulaştırmak; birbirinden farklı, birbirinden estetik, ve kaliteli mobilyaları kıyaslayarak ihtiyacına, bütçesine ve zevkine uygun olana tek bir dokunuşla sahip olma imkanı sunmak istiyoruz.

Biz, bu güzide kentin ürettiği keyif veren mobilyaları, firmaların hem rekabet, hem ar-ge ve hem mükemmele ulaşma çabasının gereği olarak aynı ortamda, şeffaf ve hak ettiği özgüvenle sunumunu yapma, kendi kişisel reklam ve promosyonlarını, yeni ürün ve özgün tasarımlarını gururla ve heyecanla dünya insanına iletme, iletişim kurma ve pazarlama imkânı sunmak istiyoruz.

Biz, İnegöl mobilyasının kalite, zerafet ve uygun fiyat avantajlarını, dünyaya duyurmak istiyoruz. Biz İnegöl’ün, biz “mobilya başkenti” İnegöl’ün, mobilyasıyla marka kent olmasını istiyoruz.

DEĞERLERİMİZ

İnsan, şerefli varlıktır, hizmete değer. İnsan kainatın en değerli varlığı ve bir dünya misafiridir. Bu yönüyle insan her türlü hizmeti, yaşam kalitesini hak eder. Biz, hayatı güzelleştiren detayları her insanın görmeli. Hayat bir kez yaşanıyor…

Emek, haktır, saygıya değer. Mobilyanın hikayesini bilmezse insan hak ettiği saygıyı gösteremez. Ormanda küçük bir fidanken, yüzlerce kişinin emeğiyle, bir dizi yoldan geçerek oturma odanıza gelen koltuğunuzun, masanızın, sandalyenizin her parçasında İnegöl’ün parmak izi var. Saygıyla duyuyoruz.

Gayret, onurludur, övgüye değer. Kader gayrete aşıktır. Özenilerek yapılan işin, ürünün gururunu birlikte yaşamalı. Teşekkür edelim, tebrik edelim, övelim…

Sevgi, bedavadır, paylaşmaya değer. İnsanı sevmek, Yaradandan ötürü sevmek kıymetli. Her canlı ölümlü, sevgi kalıyor, hoş seda kalıyor cihanda unutmamalı…

Para, araçtır, aslolan insandır. Para hizmet için araçtır. Bir insanın hayatına dokunabilmek esas kazançtır, bilmeli, paylaşmalı..